Noord-Spanje villa
workshops

CasaCatalunya

E-mail

Kantoor Costa Brava: C/. Pintor Fortuny 2
17320 Tossa de Mar

Telefoon:
687 304 945
vanuit NL +00 34

Vraagprijs

Tijden zijn veranderd door de crisis

Marktconform

Verkoper heeft aangegeven zijn aanvankelijke vraagprijs marktconform te baseren op 975.000 euro, kosten voor rekening koper. Vraagprijs onderhandelbaar

De taxatiewaarde was in 2009 nog 1.800.000 euro. Naar onze mening wat hoog gegrepen, zefls voor die tijd, maar de verkoper had en heeft geen haast.
Het object laat zich in het hogere segment makkelijk verhuren aan Europeanen die luxe gewend zijn.

Onderhandelbaar

In onze optiek is iedere prijs onderhandelbaar, ook als een object scherp geprijsd is of in vraagprijs al is bijgesteld.
Verkoper onderhandelt zelf, als u wilt bemiddelen wij voor u.

CasaCatalunya geeft voor dit object een laagste prijsgarantie af!

Meer weten?

Uiteraard is dit verre van voldoende om een totaal beeld te krijgen van de mogelijkheden van dit fantastische huis. Een deel van het huis wordt nu verhuurd, wellicht spelen de opbrengsten voor u een rol bij de beslissing of u uw interesse wilt omzetten in een bezoekje.
Maar wellicht wilt u eerst een brochure ontvangen. Een document waar meer foto's in staan, onder andere van de gebruikte materialen, de diverse slaapkamers en keukens, de omgeving rond de opstallen, maar ook de technische installaties.

Als u zich registreert (gratis) op onze website weten wij dat u een meer dan gemiddelde geïntersseerde bent. U krijgt dan toegang tot ons intranet, ook blijvend gratis uiteraard, waarop meer informatie staat over CasaCatalunya en deze masia.
Ook heeft u dan de mogelijkheid ons gericht vragen te stellen, wellicht om even langs te komen of om de gegevens van de verkoper te ontvangen als het uw voorkeur heeft direct met hem te onderhandelen.
Wij vormen niet alleen de zogenaamde 'eerste lijn' maar verkoper weet ook dat wij anders werken dan verreweg de meeste andere makelaars. Wij zijn echt onafhankelijk, onze oren hangen nimmer naar de koper, noch naar de verkoper van een object.
Ons doel is twee partijen nader tot elkaar te brengen en een tot ieders tevredenheid resultaat behalen.