Noord-Spanje villa
workshops

CasaCatalunya

E-mail

Kantoor Costa Brava: C/. Pintor Fortuny 2
17320 Tossa de Mar

Telefoon:
687 304 945
vanuit NL +00 34

Masia in Noord=Spanje

Provincie Gerona

Catalunya | Gerona

In de provincie Gerona bieden wij een Masia te koop aan. Deze zeer luxe villa is ruim 250 jaar oud maar de de huidige bewoner heeft vijf jaar geleden een grote renovatie uit laten voeren.
De vraagprijs is 975.000 euro, er is bereidheid getoond tot onderhandelen maar zoals u wellicht elders op deze site al heeft kunnen lezen is de prijs onlangs marktconform aangepast.
De renovatie heeft ruim negen maanden geduurd waarbij alle apparatuur is vervangen, maar ook alle leidingen voor gas, water en elektriciteit. Om niets aan het toeval over te laten is alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen.

De grond rondom de 'mas' bestrijkt ruim 9.000 vierkante meter. In feite bestaan de opstallen uit twee huizen die met elkaar verbonden zijn maar ook separaat zijn te gebruiken, bijvoorbeeld voor verhuur of bewoning door twee families.
Er zijn dan ook twee keukens en eetkamers maar ook zeven slaapkamers en meerdere toiletten. Een zwembad dat uiteraard alleen door u gebruikt wordt is vanzelfsprekend aanwezig.

Indien gewenst kunnen wij een opsplitising maken wat het ene en het andere huis waard is. Voor de duidelijkheid: er is sprake van één (ver-) koop.

Over de bereikbaarheid en bezienswaardigheden hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken. Het vliegveld van Girona ligt op een kwartiertje rijden, Barcelona op een goed uur. Er gaat een tolweg naar zowel Girona als Barcelona voor als u haast heeft.

Bijna 310 vierkante meter van het terein is bestemd voor bewoning, door een eerste etage en andere opstallen komt daar aan leefruimte nog eens 180 vierkante meter bij. Er zijn diverse terrassen. En zoals gezegd, het leefoppervlak is verdeeld over twee gebouwen.

CasaCatalunya geeft voor dit object een laagste prijsgarantie af!