Noord-Spanje villa
workshops

CasaCatalunya

E-mail

Kantoor Costa Brava: C/. Pintor Fortuny 2
17320 Tossa de Mar

Telefoon:
687 304 945
vanuit NL +00 34

Bezichtiging

Op dezelfde dag weer terug naar huis

Als u op één dag heen en weer wilt reizen dan lijkt dat wellicht moeilijker dan dat het is. Wij kunnen u namelijk ophalen van het vliegveld van Gerona, wij rijden met u naar het huis en leiden u rond. Gerona vliegveld Daarna kunnen wij, eventueel tijdens de lunch, met u een strategie bepalen of daarna afscheid nemen als u het huis toch niet vindt beantwoorden aan uw wensen.
Wij brengen u aan het eind van de dag weer terug naar het vliegveld van Gerona zodat u 's avonds weer thuis bent.

Een of meerdere nachten blijven

Omdat u door ons opgehaald en weer teruggebracht kunt worden is het overnachten in een hotel of pension misschien wel een welkome zorgeloze korte vakantie. Ook al is deze villa niet wat u zocht (of juist wel), twee of drie dagen sfeer proeven is altijd aangenaam.
Wij kunnen onderdak voor u regelen, u betaalt daarvoor niets meer of minder dan dat u het zelf zou doen, wij zien het als een extra service. Wellicht dat u later nog eens hulp nodig heeft in Catalonië, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u ook dan aan ons denkt.

U bent al op vakantie of heeft die gepland

Zeker als u twee of drie weken in Catalonië verblijft en overweegt ooit eens een huis hier in Spanje te kopen is het een overweging waard een afspraak met ons te maken. In ons kantoor in Tossa de Mar ontvangen wij u graag, of wij komen naar uw hotel.
Check onze WEBSITE voor onze zeer schappelijke en inzichtelijke onkostenvergoeding.

Eigen gelegenheid

Als u liever alleen de villa wilt bekijken, kan dat uiteraard. Wij maken dan een afspraak voor u of wij geven u de gegevens van de contactpersoon ter plaatse. U maakt dan zelf de afspraak en gaat er naar toe.
Zeker inwoners van Catalunya gaan vaak op eigen gelegenheid en schakelen ons eventueel in voor de afwikkeling als het tot een overeenstemming lijkt te kunnen gaan komen.