Noord-Spanje villa
workshops

CasaCatalunya

E-mail

Kantoor Costa Brava: C/. Pintor Fortuny 2
17320 Tossa de Mar

Telefoon:
687 304 945
vanuit NL +00 34

CasaCatalunya

Makelaar, maar dan wel net even anders

Wie zijn wij?

CasaCatalunya verkoopt geen huizen, wij kopen dan ook geen huizen in. Wij doen precies wat het woord 'makelen' betekent, namelijk het bij elkaar brengen van kopers en verkopers.
Daarnaast bieden wij tal van andere diensten aan waarmee huisbezitters hun voordeel kunnen doen. Op onze website leest u daar meer over.

Website

Op www.casacatalunya.nl staat informatie die voor iedereen toegankelijk is. Maar er is ook een mogelijkheid om een profiel aan te maken, daarvoor kunt u zich gratis registreren.
Alleen als u diensten afneemt zijn er kosten. U krijgt altijd eerst bericht als er kosten gemaakt gaan worden waarvoor wij een rekening sturen.

Profiel

Waarom het profiel? Op basis van een profiel, zeg maar de wensen van u als koper, zoeken wij een geschikt huis. Hoe meer gegevens u verstrekt, des te makkelijker is het voor ons om een passend huis te vinden.
Dat klinkt misschien gek, maar dat heeft te maken met ons netwerk. Wij zetten een profiel uit bij ons bekende partijen en uiteraard zoeken wij zelf ook.

Voordeel voor kopers van een huis

U krijgt twee of drie huizen te zien die precies beantwoorden aan uw profiel. Daarbij wordt dus rekening gehouden met uw budget, maar ook of u kinderen heeft, vaak logees verwacht, dichtbij winkels wilt wonen, een eigen zwembad belangrijk vindt. Maar ook hoeveel auto's u heeft.
Kortom, wij werken vanuit U, wij zien verkopers niet als klanten, u, de aspirant koper van een huis in Spanje staat centraal. Door u het hemd van het lijf te vragen met betrekking tot uw woonwens maken wij het u eenvoudiger, want kiezen uit tien huizen is lastig.

Gevoelsmatig zal een huis ook sneller aanspreken als het alles heeft wat u zoekt.